ÄktenskapsDialog

Händer med ringar

Kommande helger

Referenser

Rune & Iréne

Vem kunde tro att det, efter 32 års äktenskap, fortfarande fanns så mycket mer att upptäcka hos varandra! En helg vi sent kommer att glömma och som klart satt spår för vårt fortsatta äktenskapsäventyr tillsammans.

Thomas & Gudrun

ÄD-helgen var överraskande och givande på många sätt och vis. Vi vill varmt rekommendera denna friskvård för alla äktenskap.

Samuel & AnnaSara

Helgen gav oss ett verktyg som vi kan använda i vardagen för att på ett kärleksfullt sätt kommunicera med varandra på livets alla områden. Vi är verkligen glada att vi åkte iväg; alla borde unna sig att göra denna investering i sin relation. Helgen löste inte våra problem och konflikter, men den förde oss närmare varandra och hjälpte oss att förstå varandra bättre.

Ingeborg & Jan

Även om vi varit lyckligt gifta i över 40 år så gav helgen oss nya infallsvinklar och en positiv kick. Vi rekommenderar par i alla åldrar att vara med på denna friskvårdshelg.

Hélène & Anders

En fantastisk helg som vi rekommenderar alla gifta par!

Anna & Magnus

Äktenskapshelgen har gett oss verktyg att nå fram till varandra, och vår relation har växt och blivit tryggare.  Vi har lärt oss att lyssna på varandra och det hjälper oss när vi samarbetar i vardagen. Vi förstår varandras tankar och känslor bättre och kan enas om vad som är viktigt.